αφίσες

warning: Creating default object from empty value in /var/www/drupal-6.19/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.
αφίσες

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις της Πάτρας

Ο αγώνας για ζωή και ελευθερία
δε τσιμεντώνεται, δε μπαίνει σε μουσεία

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις της Πάτρας

Το κατασταλτικό πείραμα ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

> η αφίσα σε μεγάλο μέγεθος
 
Το κατασταλτικό πείραμα
που εφαρμόζεται πάνω στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια, σε κάθε μορφή αντίστασης και αγώνα των από τα κάτω, δεν θα μπορούσε να μην εφαρμοστεί και στον αγώνα των κατοίκων της Β,Α Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.
 
Ματ, Εκαμ, μισθοφόροι της ελληνικός χρυσός, συλλήψεις, χημικά μέσα στα χωριά και τα σχολεία, απαγωγές κατοίκων μέσα από τα σπίτια τους, εκβιασμοί, παράνομη λήψη DNA, εφαρμογή του τρομονόμου. Ταυτόχρονα τα μμε επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης και συκοφάντησης των κατοίκων, ποινικοποιώντας τον αγώνα ενάντια στη λεηλασία της φύσης και της ζωής τους.
 
Στο ίδιο κατασταλτικό πείραμα εντάσσεται και η προσπάθεια φίμωσης του Ιndymedia και όλων των αυτοοργανωμένων μέσων αντιπληροφόρησης. Η ελεύθερη διακίνηση ριζοσπαστικού λόγου και ιδεών διώκεται και ποινικοποιείται.
 
Ο νόμος του τρόμου εφαρμόζεται σε κάθε μορφή αγώνα, σε κάθε φωνή αντίστασης. Όποιος αρνείται να αποδεχτεί τους όρους τους, θα υποστεί και τις συνέπειες της εκδικητικής μανίας των ένστολων ανθρωποειδών.
 
Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις καταστέλλονται βίαια, προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις, ξύλο, χημικά, επιτάξεις απεργών, εκαμ στα αμαξοστάσια, ενώ οι αστυνομικές αυθαιρεσίες κι ο « υπερβάλλον επαγγελματικός ζήλος» των μπάτσων παραβλέπονται επιδεικτικά.
 
Δεν ξεχνάμε τα παραμορφωμένα από το ξύλο, πρόσωπα των 4 αναρχικών, κατηγορούμενων για τη ληστεία στο Βελβεντό, που ως τρόπαιο επιδεικνύονταν στα κανάλια. Το μήνυμα σαφές: όποιος τολμάει στην πράξη να αμφισβητεί την εξουσία τους πάνω στις ζωές μας, βασανίζεται, φυλακίζεται, απαγάγεται, συκοφαντείται, χάνει κάθε θεσπισμένο δικαίωμα.
 
Στα ίδια πλαίσια επίδειξης δύναμης, εντάσσονται και οι προληπτικοί ξυλοδαρμοί κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές, οι έρευνες στα κελιά, η στέρηση γευμάτων, προαυλισμού και αδειών.
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ 
ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

Το κατασταλτικό πείραμα ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

> η αφίσα σε μεγάλο μέγεθος
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εδώ και 2 δεκαετίες διεξάγεται συνεχής αγώνας ενάντια στη λειτουργία μεταλλείων χρυσού. Κράτος, ΜΜΕ και επιχειρηματίες μιλάνε για “ανάπτυξη” που σημαίνει ολοκληρωτική καταστροφή της φύσης. Αναφέρονται στο “καλό του έθνους” εννοώντας γρήγορα κέρδη για ντόπια και πολυεθνικά αφεντικά τύπου Μπόμπολα και Eldorado Gold και κακοπληρωμένες δουλειές για ντόπιους και μετανάστες.
Οι “μεγάλες επενδύσεις” θα ακυρώσουν κάθε δυνατότητα της ντόπιας κοινωνίας να καθορίσει το είδος οικονομίας που θέλει, αφήνοντας πίσω μόνο σκουπίδια και κατεστραμμένα τοπία.
Η “ανάπτυξή τους σημαίνει ένταση της καταστολής, στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, συνθήκες δουλείας σε ειδικές ή μη οικονομικές ζώνες, ενεργοποίηση του αντι-τρομοκρατικού τερατουργήματος σε όποιους αντιστέκονται. Αρχικά ήταν οι αναρχικοί και κομμουνιστές αγωνιστές, μετά διαδηλωτές σε πορείες, τώρα κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού.
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ
 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
 
Ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

οι εστίες αντίστασης και αλληλεγγύης βρίσκονται παντού [αφίσα]

[η αφίσα σε μεγέθυνση > ΕΔΩ]
 
ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
 
Στους χώρους εργασίας δημιουργούμε σωματεία βάσης, ενάντια στο συνδικαλισμό των επαγγελματιών εργατοπατέρων και των κομματόσκυλων, που ξεπουλάνε το εργατικό κίνημα. Αντιτάσσουμε στο συντεχνιακό συνδικαλισμό, την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων, την συνολική θεώρηση και κριτική του εργασιακού ζητήματος. Με μαζικές και συγκρουσιακές απεργιακές διαδηλώσεις, αντιστεκόμαστε στην εργοδοτική βία και την κρατική καταστολή. Με στόχο την Γενική Απεργία Διαρκείας, αγωνιζόμαστε για την παράλυση του καπιταλιστικού συστήματος, την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς και της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο.
 
Στα δίκτυα αλληλεγγύης  στις γειτονιές, όπου οι άνθρωποι μοιράζονται είδη πρώτης ανάγκης, οργανώνουν συλλογικές κουζίνες, κοινωνικά ιατρεία, δημιουργούν δομές ανταλλαγής προϊόντων, του ελεύθερου χρόνου τους, των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.  Πέρα από την ελεημοσύνη της εκκλησίας, του κράτους, των κομμάτων και των Μ.Κ.Ο.
 
Στις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις, όπου οι άνθρωποι αυτοοργανώνονται, λειτουργούν αντιιεραρχικά, συζητούν, συνδιαμορφώνουν κι αγωνίζονται από κοινού για τη βελτίωση της ζωής τους.
 
Στους αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους και στις καταλήψεις όπου βρίσκει στέγη η ανάγκη για ελεύθερες πολιτικές, κοινωνικές και δημιουργικές δραστηριότητες καθώς κι η ελεύθερη από το εμπόρευμα συνεύρεση των ανθρώπων.
 
Στους τοπικούς αγώνες των κατοίκων ενάντια στην εκμετάλλευση και το ξεπούλημα του τόπου που ζουν. Μαχητικοί αγώνες αντίστασης όπως αυτοί της Κερατέας (εναντια στη δημιουργία χωματερής) και των χωριών της Χαλκιδικής (ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και την καταστροφή του δάσους των Σκουριών) που αντιμετωπίστηκαν με σφοδρή καταστολή και άφησαν παρακαταθήκη τις κοινότητες αγώνα, την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και τις μαχητικές αντικατασταλτικές συγκρούσεις.
 
Στα αντιφασιστικά δίκτυα και τις πρωτοβουλίες, προσπαθώντας να εξαλείψουμε με κάθε τρόπο τη φασιστική πανούκλα και να μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπό μας μόνο του στα χέρια των δολοφόνων της  χρυσής αυγής.
 
Νοέμβρης 2012
Ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη
Αγ. Βασιλείου & Π.Π. Γερμανού 22, Μπραχάμι / www.steki-pikrodafni.gr

οι εστίες αντίστασης και αλληλεγγύης βρίσκονται παντού [αφίσα]

η βαρβαρότητα και ο σκοταδισμός είναι εδώ [αφίσα]

[η αφίσα σε μεγέθυνση > ΕΔΩ]
 
Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
 

Στα νέα μέτρα και μνημόνια που επιτίθονται στην εργασία, την ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνία.
 
Στο δόγμα μηδενικής ανοχής που εφαρμόζεται με προληπτικές συλλήψεις και προσαγωγές απεργών και διαδηλωτών. Τη διεξαγωγή χημικού πολέμου στους δρόμους της Αθήνας και τις δολοφονικές επιθέσεις των μπάτσων εναντίον όλων όσων αντιστέκονται. Με εισβολές και απειλές για εκκενώσεις καταλήψεων και αυτοδιαχειριζόμενων χώρων. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που στοιβάζονται σε καθεστώς αιχμαλωσίας χιλιάδες μετανάστες.
 
Στον επικοινωνιακό λαϊκισμό των μμε που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εκάστοτε αφεντικών τους. Υπηρετώντας το σάπιο σύστημα που τους ταΐζει, δεν διστάζουν να παραποιήσουν τη ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, προβάλλοντας τα νέα μέτρα ως μονόδρομο για τη σωτηρία της χώρας. Δεν διστάζουν να αποσιωπήσουν το όργιο της αστυνομικής βίας, να κάνουν πλάτες στους δολοφόνους της χρυσής αυγής, να συκοφαντούν και να διαπομπεύουν αυτούς που αντιστέκονται.
 
Στη δικαστική δικτατορία που επιβάλλει εξοντωτικές ποινές ή υπέρογκες εγγυήσεις σε αγωνιστές, που αποδέχεται τυφλά τις υποδείξεις της αστυνομίας, που δεν αναγνωρίζει την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των «κατηγορουμένων», που κάνει τα στραβά μάτια σε βασανισμούς και δολοφονίες από τους μπάτσους και τους χρυσαυγίτες.
 
Στις συμμορίες της χρυσής αυγής που κάνουν μόδα τον εκφασισμό της κοινωνίας. Στην επιβολή του καθεστώτος τρόμου που επιχειρεί η χρυσή αυγή, ως αποτέλεσμα στρατηγικής πολιτικής επιλογής του συστήματος, προκειμένου να αναχαιτίσει το κίνημα αντίστασης. Στο μίσος και το ρατσισμό που θέλει να στρέψει τον φτωχό εναντίον του φτωχότερου, μετατρέποντας την κοινωνία σε μια μάζα φοβισμένων, απελπισμένων και εύκολα διαχειρίσιμων μονάδων.
 
Νοέμβρης 2012
Ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη
Αγ. Βασιλείου & Π.Π. Γερμανού 22, Μπραχάμι / www.steki-pikrodafni.gr

η βαρβαρότητα και ο σκοταδισμός είναι εδώ [αφίσα]

Λευτεριά στους αναρχικούς πολιτικούς κρατούμενους Σ.Τζιφκα,Δ.Φέσσα,Δ.Δημτσιαδη&Μ.Τσιλιανιδη [αφίσα/Συνέλευση στις νότιες συν...]

[αφίσα / Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές ]
 
ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
 
ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ;
 
Ζούμε στην εποχή που η εξουσία διεξάγει την πιο άγρια επίθεση σε κάθε πεδίο του κοινωνικού ιστού. Βιώνουμε για τα καλά στην καθημερινότητά μας τις συνέπειες μιας σύγχρονης χούντας που μας θέλει υποταγμένους σ’ ένα ατελέσφορο κυνήγι για μια ανούσια επιβίωση. Σε αυτή τη συνθήκη επιβάλλονται και τα νταβατζηλίκια των διεθνών βρικολάκων-ελίτ (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ) για να χωθούμε ακόμα βαθύτερα στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, να γίνουμε ακόμη πιο υποτελείς στις ορέξεις των οικονομικών και στατιστικών δεικτών.
 
Παράλληλα, για να μπορέσουν τα αφεντικά να συνεχίσουν να κάνουν  το «παιχνίδι» τους μακριά απ’ τη λαϊκή οργή, ρίχνουν στο τραπέζι και το «χαρτί»  του φασισμού σε μια προσπάθεια σύγχυσης των εκμεταλλευόμενων για τα αίτια της γενικευμένης φτωχοποίησης, την ώρα που το καθεστώς  θωρακίζεται με κάθε λογής μπάτσους που με τις πρακτικές της μαζικής χρήσης βίας στις διαδηλώσεις, τις προληπτικές συλλήψεις σε συγκεντρώσεις, τη διαπόμπευση μέσω φωτογραφιών συλληφθέντων, τις θεαματικές εισβολές σε καταλήψεις, ακόμα  και  μέσω βασανιστηρίων, προσπαθούν  να κάμψουν  τις αντιστάσεις των αγωνιζόμενων. Ταυτόχρονα  με την  κρατική καταστολή πηγαίνει και η διανοητική, όπου τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν   για  άλλη  μια φορά την αντιστροφή  της  πραγματικότητας και  τη διαστρέβλωση οποιασδήποτε μορφής αντίσταση από «τα κάτω».  Άλλωστε, στο μυαλό δεν είναι πάντοτε ο στόχος;
 
Απέναντι όμως στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό υπάρχουν και κάποιοι που δεν σκύβουν το κεφάλι. Είναι οι  αρνητές αυτού του σάπιου κόσμου  που  έμπρακτα αντιστέκονται  προτάσσοντας ακηδεμόνευτους και   πολύμορφους αγώνες για την ανατροπή του. Αυτοί οι αγώνες έρχονται σαν συνέχεια του κηρυγμένου πολέμου ενάντια στην εξουσία για ένα κόσμο χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, για έναν κόσμο αλληλεγγύης  και αξιοπρέπειας.
 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΤΖΙΦΚΑ Σ. - ΦΕΣΣΑ Δ. - ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ Δ. - ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ Μ.
που δικάζονται με κατηγορίες για άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση
 
Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

Λευτεριά στους αναρχικούς πολιτικούς κρατούμενους Σ.Τζιφκα,Δ.Φέσσα,Δ.Δημτσιαδη&Μ.Τσιλιανιδη [αφίσα/Συνέλευση στις νότιες συν...]

αλληλεγγύη σε όλους τους διωκόμενους για την υπόθεση της Σ Π τ Φ [αφίσα / Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη...]

[αφίσα / Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές ] 

ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  
 
και εν μέσω οικονομικής κρίσης ένα ακόμα στρατοδικείο ξεκινάει για να δικάσει συντρόφους για την υπόθεση της Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, είτε έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη συμμετοχής σε αυτήν, είτε όχι.     
Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών στα ΜΜΕ, οι στημένες δίκες, οι διώξεις των αγωνιστών για τις πράξεις και τα λόγια τους, η προσπάθεια φυσικής και ηθικής εξόντωσής τους, στοχεύει στο να εμποδίσει κάθε αντίσταση ενάντια στον καπιταλισμό, ενάντια σε μια συντηρητική κοινωνία με μόνο σκοπό το κέρδος, την ιδιοκτησία και το βόλεμα.
 
ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...
 
ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ TON ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
 
Οι πολιτικοί αντίπαλοι του καθεστώτος δεν απολογούνται, δεν συνδιαλέγονται. Ο δίκαιος αγώνας δεν δικάζεται.
 
Για κάθε σύντροφο που διώκεται είμαστε  εδώ, βηματίζουμε μαζί του παράλληλα, στεκόμαστε ενωμένοι,  φλερτάρουμε με την αντίσταση, διαλέγουμε τον δρόμο της ελευθερίας και τον ακολουθούμε.
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
 
Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

αλληλεγγύη σε όλους τους διωκόμενους για την υπόθεση της Σ Π τ Φ [αφίσα / Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη...]

αφίσα του Στεκιού για την προεκλογική ομιλία του Χρυσοχοϊδη στο Μπραχάμι

POLICE ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
 
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ...
ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

αφίσα του Στεκιού για την προεκλογική ομιλία του Χρυσοχοϊδη στο Μπραχάμι

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

[δείτε την ως φωτογραφία]
 
 
ανεργία - μειώσεις μισθών - απολύσεις -εφεδρεία - εργοδοτική τρομοκρατία - αστυνομοκρατία - τρομονόμοι - χαράτσια - κατασχέσεις - φτώχεια - ενεχυροδανειστήρια - κοινωνικός κανιβαλισμός - διάλυση σχολείων, νοσοκομείων, προνοιακών δομών - λεηλασία της φύσης
 
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ "ΓΡΑΦΙΚΟ"
ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

- Βγαίνουμε στους δρόμους
- Αυτοοργανωνόμαστε σε κοινότητες αγώνα, οριζόντια και αντιιεραρχικά σε κάθε κοινωνικό χώρο πέρα από κάθε λογής κομματάρχες, τεχνοκράτες και αυθεντίες
- Δημιουργούμε αντιθεσμίσεις και αλληλέγγυες συλλογικές δομές ως μέσα κοινωνικής αυτοάμυνας στην επίθεση κράτους και κεφαλαίου
- Παλεύουμε για την προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης και αυτοδιεύθυνσης μέσα από τις τάξεις των καταπιεσμένων
 
Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε
όχι ενάντια στην κρίση του συστήματος, αλλά
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
...για την Αναρχία και τον Κομμουνισμό

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
- ελευθεριακή συνέλευση Αμπελοκήπων
- ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη – Μπραχάμι
- ομάδα ελευθεριακών κομμουνιστών
- πρωτοβουλία αναρχικών αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού
 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ