εκδηλωσεις

warning: Creating default object from empty value in /var/www/drupal-6.19/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

εκδήλωση για τη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα [Κυριακή 9/6, 7μμ ακριβώς]

ΠΟΙΩΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
 
Την Τετάρτη 3 Απριλίου του 2013 τελείωσε η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα. Μια δίκη που κράτησε 18 ολόκληρους μήνες και 52 συνεδριάσεις. Μία δίκη ξέχειλη από πολιτική σκοπιμότητα και άνωθεν εντολές. Μία δίκη που απέδειξε για άλλη μία φορά, πως η δικαστική εξουσία μόνο τυφλή δεν είναι.
 
Για εμάς οι προσπάθειες του κράτους και του κεφαλαίου να κρατηθούν στην εξουσία, με όλο και λιγότερη πλέον κοινωνική συναίνεση και όλο και περισσότερη βία επιβεβαιώνουν την πάγια θέση μας: η αστική δημοκρατία, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια δικτατορία. Μια δικτατορία των πλουσίων απέναντι στους φτωχούς. Μια δικτατορία που όταν ξεφτίζουν τα καθρεφτάκια με τα οποία εξαγοράζουν την συναίνεση των πολιτών, διαφαίνεται η βάρβαρη και τρομοκρατική της φύση.
 
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ...
 
 
Αλληλεγγύη στο φυλακισμένο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Κώστα Γουρνά καιστα καταζητούμενα μέλη Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη.
 
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αναρχικούς αγωνιστές Χριστόφορο Κορτέση καιΒαγγέλη Σταθόπουλο.
 
Τιμή στον αναρχικό αγωνιστή Λάμπρο Φούντα μέλος του Επαναστατικού Αγώνα
 
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα
 
 
Κυριακή 9/6, στις 7μμ*


στο ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη
 
[Αγίου Βασιλείου κ Π.Π.Γερμανού 22, Μπραχάμι]
 
 
*Η εκδήλωση θα ξεκινήσει αυστηρά στην ώρα της διότι θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους φυλακισμένους για την υπόθεση
 

διοργάνωση: Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

εκδήλωση για τη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα [Κυριακή 9/6, 7μμ ακριβώς]